Mimos Sportbar den 6 september 2016

Resten efter festen nr 1

Resten efter festen nr 1

Kick off på Mimos sportbar.  Vi var ca 10 stycken som mötte upp under tjo och tjim. Som brukligt är. Vi fick möblera om lite för att vi skulle få det långa bordet som vi önskade men det var inga problem.  Vi körde ihop bord och flyttade stolar.  Plötsligt upptäckte Lise-lotte att hon satt farligt nära avgrundsstupet.  En snabb rockard till säkrare mark.

Och vad skulle vi äta.  Menyn var ymnig.  Frågorna studsade
– Vad ska du ha?
-Jaha, vad står det?
– Sidan 4!

Resten efter festen 2

Resten efter festen 2

Så småningom hade vi beställt och maten började komma in.  Och vilka portioner.  Undertecknad hade valt några smårätter och för att fylla upp det lite tog jag också vitlöksbröd. (Hade SMAK i bakhuvudet) Oj Oj Oj  det skulle jag inte ha gjort. (valt vitlöksbröden alltså) In kom en tallrik som dignade av läckerheter. Oj, hur skall jag orka med allt detta.  Innan tanken var klar i huvudet kom en tallrik som dignade av vitlöksbröd. Och så var det för oss alla.  Därav bilderna på resten efter festen.  När vi hade stillat vår hunger och var proppmätta allihop kom Mariann M-W in tillsammans med maken för att köpa färdig mat med sig hem.  Kom direkt från jobb.

Resten efter festen 3

Resten efter festen 3

– Be att få några doggybags sa vi. Här finns massor av mat från våra tallrikar. Men så gör man ju inte.
Vi har ett långt hopp till nästa aktivitet som är den 27 oktober.  Möjligtvis blir det en krogsväng till.  Pinchos hade inte hunnit öppna till Kick-offen.  I så fall kommer gruppmail från vara mycket uppskattade organisatörer.

Det här inlägget postades i Återblick. Bokmärk permalänken.