Gustavs skål på Focus den 7 november 2016

Utan honom hade allt varit tristare för vår del

Utan honom hade allt varit tristare för vår del

Huller om buller, tjo och tjim och rajtan  tajtan.  Vi ramlade in efter hand och plötsligt var ”alla” där. Vi fick börja möblera om så som vi också alltid brukar få göra.  Övre estraden var bokad för oss.  Det var med världens minsta nödrop att vi fick plats. På estraden alltså. För övrigt var det folktomt.  Vet inte om vi skrämde bort några. Men Gustav avnjöts och tiden rann iväg.

Våra "grand-old-ladies" . Vi är så glada att ni är med

Våra ”grand-old-ladies” . Vi är så glada att ni är med

 

Man vill prata med så många. Själv ville jag fördjupa mig i djuplodande samtal med Eva-Lena beträffande gemensamma och eventuellt gemensamma vänner och bekanta inom rederibranschen. (Eva-Lena är ju ny hos oss. Hon var med första gången på skaldjursfrossan.  Hon passade direkt. Precis som en gammal toffel.) Och när det gäller vår nationalsång behövs inga större förberedelser.  Det var bara att klinga i glaset. Med hög och klar stämma säga följande.  One a two a one two three four.  Änglakören går igång direkt utan tvekan.  Knö dig in……. Korta och intensiva är dessa möten med Gustav.  Nu tänkte jag vara lite ekivok, men jag avstår.

Det här inlägget postades i Återblick. Bokmärk permalänken.