Falu bowling och krog 14 februari 2018

Hört från söker källa.

bowlingbana med isbeläggning

Vad hände egentligen på Falu bowling och krog. Vårt andra möte för i år.  Det blev lite manfall pga magsjuka och annat stök. Men sex tappra höll måttet och tågade in i nya bowlinghallen.  Det var mysigt säger min sagesman.  Det var roligt också.  Men det berodde på oss själva. Banorna var lite bökiga då kloten oftast föll i rännan. Titta på bilden bara så ser man ju att det är blankis på banorna, självklart åker kloten i diket. Men det gällde för alla.  Ofta säger man ju att alla är vinnare men ikväll var alla förlorare.  Kanske är att hårddra det lite. Det var mest för att få lite variation i ordflödet. Men lite vinst blev det på annat sätt.

In action

Det var alla hjärtans dag vilket betydde att alla som hade bokat bord och tänkte äta kunde kasta kloten utan kostnad. Uppeggade av denna generositet kastades kloten ännu ivrigare. Vilket i sin tur under spelets dallrande spänning gjorde att banan pajade på något sätt. Aj då. Hur som helst, efter denna våldsamma insats hägrade maten.  Då fick man kliva en trappa upp (hoppas det finns hiss) Nu dök också Renée upp och hon hade mycket intressant och spännande att berätta om sin rea till Nepal.  Hon är ju väldigt äventyrlig av sig vår Renée och hade besökt Nepal under två månader.  Ja jag säger då det.

Äntligen mat

 

Sammanfattningsvis var kvällen lyckad. Vi hade roligt.  Maten var lite si så där med traditionell meny och lokalerna funkade.  Restaurangen var avskärmad  med uppbyggda väggar vilket skapade en viss intimitet.  Och man hörde inget av allt tjo och tjim från bowlinghallen. Tilläggas kan också att huset var välbesökt

Det här inlägget postades i Återblick. Bokmärk permalänken.