Espresso House 3 maj 2018

Ni ser, diskussionerna pågår

Det hände inga stora grejer vid vårt möte på Espresso House.  Vi var en trogen och tapper skara som trotsade regn och kyla. Några minnen från barndomen i Göteborg kröp fram när jag såg mitt tomma fat. Då  tyckte vi barn att det var roligt att säga så här

  • Titta! Där ligger en uppäten smörgås.  Alla tittade naturligtvis men det låg ju ingenting eftersom den var uppäten.

    En uppäten ekologisk chokladboll

    En liten luring.  Jag kan hänvisa till bilden med det tomma fatet och skriva att där ligger en uppäten ekologisk chokladboll.  Inte alls lika roligt men det är sanningen. För övrigt diskuterades en hel del om de stora händelserna i världen och vad vi tyckte om dem.  Kulturprofilen mm. Vilken läsecirkel som helst skulle kunna välja Nobelpristagare i litteratur fram för allt med tanke på vad som har åstadkommits hittills. Man kommer tydligen att hoppa över årets litteraturpris och ge två nästa år.  Ja, jag säger då det.  Men nu blev det en utvikelse.

    Titta noga och vänd och tryck på bilden så ser man Faluborgare

    Lena hade också med sig diplomet som våra urstarka kvinnor och en man fixade i vasaloppsspåret.

  • Nu se vi fram mot mötet hos Britta i Uddnäs den 11 juni

Det här inlägget postades i Återblick. Bokmärk permalänken.