House of Lola på Ernst Rolf-gården den 30 januari 2019

En så’n… å en så’n… å en så’n… å en så’n…..

panoramabild något suddig  men ni förstår

Vi villa ha dem alla.  Kläderna alltså. Susanne Svantesson, dotter till Mari-Ann Bergs visade kläder från märket House of Lola.

Susanne framför kollektionen

Vi hade tillträde till Ernst Rolf gården för visningen.  Där är det trivsamt och vi var precis så många som vi fick plats.  Började med fika så vi kunde koppla av ordentligt.  Susanne pratade lite om företaget och började därefter att prata om kläderna.  Närmare 100 plagg kunde vi få se.  Hennes tankar var att kanske visa några plagg på kroppen men vi ville se nästan alla.  Så det var bara för Susanne att kliva ur och i kjolar, byxor, jackor, blusar, tröjor mm.  Smidig kvinna som hon är, hade hon inga problem med detta. Efter visningen tog provningen sin början.  Vissa plagg var populärare än andra.  Då fick man ställa sig i kö för att få prova just det.  Men det fungerade alldeles utmärkt.

Lyckades i alla fall få en bild på Eva i blått

Äntligen hade Eva fått på sig något blått.  Riktigt klädsamt och jublet steg.  Heja Eva.  Våga gå utanför bubblan,  Krossa ramarna. Tänk nytt.  Men så kom det en annan och ifrågsatte klädvalet. Och så blev det som det blev.

Det känns lite tjatigt att säga det men vi har trevligt på våra möten så även denna gång.

Susanne undrar också om någon annan vill ha en visning tillsammans med kvinnor ur andra konstellationer än faluborgare så ta gärna kontakt med henne.

Det här inlägget postades i Återblick. Bokmärk permalänken.