Gustaf Adolfsbakelse på kondidtori Focus + Konstutställning och teaterbesök

121106-1

Kvällen blev så mycket mer än bakelse och kaffe/te. Först blev det precis som vanligt. Mycket trångt och mycket tjöt. Och naturligtvis vår ”nationalsång” Men denna kväll hade vi berikats med vissa kulturella aktiviteter.  Efter att kroppen fått sitt började själen också trängta.  Emmeli har ju en förmåga att öppna dörrar för oss. Så även denna afton.  En yngling öppnade dörren från kafét rakt in tilll konstutställningen på Folkets hus där Emmeli visar sina alster fram till den 30 november.  Underbara verk där Falun möter Göteborg i ett sprudlande humoristiskt måleri.

121106-2Efter konstutställningen rullade vi på teatern.  En annan av våra kreativa medlemmar (Ulla Karlsson) hade bokat 15 biljetter för oss.
(men vi undrade vart hon själv tog vägen).
Vi såg Hallonbusken med bl a vår egen göteborgare Måns Clausen. Ensemblen tog emot vid insläppet och en uppmaning från vår sida att han skulle trycka lite extra på götebosskan.  (Göteborskan är ju det sexigaste språket i landet, så det måste vi hålla fast vid)

Återigen en höjdarkväll

Det här inlägget postades i Återblick. Bokmärk permalänken.