Gusavs skål 6 november 2019

Jag fick med några stycken i alla fall

Så har vi lagt ännu en händelse till vårt nu så digra program bakom oss.  Gustav är ju en självklarhet. Och vi hade hörsammat denna kallelse med glädje. Denna gång fick vi börja med Knö daj så vi inte skulle glömma bort. Ibland pratar vi så mycket att den ack så viktiga signaturmelodin blir eftersatt.

Rolighet nr ett:  Vi fick en ny medlem till vår grupp. Hon presenterade sig som Ylva och det får vi väl anse är hennes namn.  Kunde säga ”himla käckt” på ett för oss helt tillfredsställande sätt.  Vi önskar henne varmt välkommen.

Rolighet nr två:  Allas vår Tomas har blivit kär i en kvinna från Borlänge.  Det tycker vi är himla bra för då flyttar han tillbaka till oss.  Ingen kokar kräftor som Tomas.  Eventuellt skulle han bjudas in till vår fest.  Förslaget bifölls med stor acklamation. Äntligen en karl.  Vad säger nya kärleken om detta tilltag.

Gustav är som alltid kort och intensiv. Vi skildes och smög försiktigt eller med buller och bång ut i den numera mörka natten.

Det här inlägget postades i Återblick. Bokmärk permalänken.