Adas namnsdag den 10 mars 2020

….och vi skrattade och vi skrattade och vi kunde inte sluta

Den skrattande gruppen

Det blev en skrattfest.  Först tror jag vi skrattade åt vad vi skulle ha att äta.  Sedan skrattade vi åt vad vi hade valt att äta.  Sedan skrattade vi åt våra minnen.   Och vi skrattade mer åt våra minnen.

Våra jubileumsresor, åh så roliga dom var.  Detaljerna gicks igenom och skratten ekade. När vi sände ut Anna och Liselotte för att få Claes’ autograf på den stora fanan på tåget. Om jubileumsresorna kan man läsa på vår hemsida, Kolla under fliken återblick.

Emmeli!  Vi glömmer dig aldrig och vad du gjort för oss

Och tänk när vi var på Kristinehallen och träffade Claes Malmberg.  Hur vi irrade runt både högt och lågt bakom kulisserna på Kristinehallen innan någon fick upp spåret  på honom och vi samlade ihop oss och runt honom. Om den roliga aktiviteten kan man läsa på hemsidan år 2014 den 20 mars.

vår serviceman

Skratten fortsatte att eka.  Kökspersonalen kom ut från restaurangens inre domäner och undrade vad som egentligen var på gång.  Tom chefen kom från ingenstans och kollade vad det är som händer på hans restaurang. Kockan kom fram och ville veta alla detaljer om oss.  Hon fick reda på att vi kom från Göteborg och då förstod hon vår glädje.  Och vår man som stod för servicen hade också roligt.

Vi kom också fram till att vi i år fyller 30 (trettio) år.  Hur många var med från början?  Behövs en inventering.

Det här inlägget postades i Återblick. Bokmärk permalänken.