Adas namnsdag firades i år den 17 mars 2021

Ena hållet

andra hållet

Så möttes vi äntligen ute med ett visst avståndstagande. Corona är inte att leka med. Vi slog till på Ingegerds ”brygga”. Någon brygga är det egentligen inte men jag känner mig mer hemma på en brygga än ett träddåck. En ledsen solparasoll håller oss sällskap.

Många mössor var det. Inte ett huvud var bart.  Mössorna var nödvändiga för det var kallt.  Ändå hade vi flyttat dagen en hel vecka med förhoppning om att vädrets makter skulle fixa varmare väder. (Må Ada förlåta oss detta tilltag) Lite varmare än veckan innan var det. Egen fika var påbjudet.

För övrigt var det som det brukar tjöt och skratt och naturligtvis nationalsången som klingade skönt

Med anledningen av sången som framfördes av Sonya Hedenbratt och Sten-Åke Cederhöök skriver jag här en liten dikt av Vivika Lärm

Sonya med Y……..   När står du staty…….. På vår Aveny

Det här inlägget postades i Återblick. Bokmärk permalänken.