Gustav Adolf 6 november

131106-2Ja så var det dags igen. Vår egen Gustav Den goaste gubben i landet, eller i alla fall en de goaste. I dubbel bemärkelse Han avnjutes med glädje och glam i kamraters vänkrets. Och han ger oss en naturlig anledning att träffas

(Kan vi göra likadant med Posidon?  Han har ju blivit något av vår logo)

Vi brukar träffas vid 17-snåret. Så även i år Bakelserna är beställda och konditori Focus passar alltid bra. Fanan finns på plats (syns på bilden) Den har fått en hel del autografer vid det här 131106-1laget. Får vi plats med fler namn? Lite nya medlemmar har vi också fått.  Vi hoppas dom trivs med oss och blir frekventa.

Det började bli lite uppbrottsstämning då någon höjer rösten. – Men vi har ju inte sjungit Och så gör vi det. Vår nationalsång. ”Knö dej in” Framförs med stor emfas och buller. För det skall ni veta tjejer- att alla kan sjunga, det bara låter olika.

Nu stundar vår säsongsavslutning på Främby udde

Det här inlägget postades i Återblick. Bokmärk permalänken.