Folkets hus 24 november

folkets

 

 

 

 

 

 

 

En aktivitet som poppade upp utanför programmet. Spontanitet är bra, mer sådant

Maria Lundqvist (känd från scen och kabaré mm.) var och gästade Folkets hus tillsammans med sin bror.

Planer och tankar poppade upp.  En götbosska i Falun! Skall vi gå och kika? Vi hade ju haft det mysigt med Claes Malmberg så varför inte. Saken blev självklar och så enkel för vissa av oss har ju spännande släktförhållanden Det visade sig att våran Marie Ganters var kusin med Maria och hennes bror. Så Marie tog initivativet och bokade in ett antal biljetter som vi sedan löste ut. Hon fixade också ”kändisträffen” efteråt med självklara autografer på vår fana. Vi tackar Marie för att hon är en sådan bra kusin

Att mötet blev bra syns på bilden.

Det här inlägget postades i Återblick. Bokmärk permalänken.