Adaträff den 6 mars

140306-3Om det var vårkänslor eller andra orsaker som lockade så många till denna tjötkväll på Bishop Arms är svårt att säga. Kanske bara längtan efter modersmålet. Det var bokat för 10 stycken men 17 voro komna. Så det var bara att knö ihop sig, och det är vi ju bra på.  Att knö alltså

140306-1Vi droppar in och vi droppar ut.  Första fanns på plats redan kl 17.00 och sista droppade ut 19.30. Fanan har hedersplats och har nu blivit ganska fullklottrad. Så mycket tissel och tassel att någon nationalsång inte blev framförd.

140306-2Det glunkades om att korvstoppningen uteblir och en ny träff är planerad till den 10 april. Mail kommer från huvudansvariga.

 

Boka redan nu den 10 mars nästa år som förmodligen blir en av våra självklara datum att träffas för då har Ada namnsdag

Det här inlägget postades i Återblick. Bokmärk permalänken.