höstupptakt på Victuscella 16 sept 2014

bild

Höstupptaken på Victuscella hade lockat sex stycken.  Tiden var satt till 17.30 och då dök de flesta upp. Samvaron slutade runt 20.00. Bl.a. var Annette Leckborn med och hon flyttade upp för drygt ett år sedan.  Hon lär trivas bra i Falun och blir över överskådlig tid kvar här.  Ja det är som man säger
– En göteborgare kan man sätta var som helst. I och för sig gällde det uttalandet om bordsplacering men i alla fall.  En göteborgare flyter in bra i alla sammanhang.  Och Barbro var också med och hon har bott i Falun länge men har äntligen kommit till skott och anslutit sig till oss. Även hon trivs gott bland faluborgare, så klart
Trivsamt var det berättar webredaktörens talesman.
Så har vi lite att se fram emot under hösten. Skjaldjur, bowling och Korså bruk

Det här inlägget postades i Återblick. Bokmärk permalänken.