Bowling tisdag den 18 november

Tjejer och skoprovning

Tjejer och skoprovning

Det var nästan lika bullrigt som på restaurang SMAK

Förra året hade vi tid mellan kl 17-18, då var vi alldeles ensamma i bowlinghallen. Men i år hade vi flyttat aktiviteten till mellan kl 18-19 och hoppades på att fler skulle anmäla sig.

Vi blev en mer och vid denna tiden var bowlinghallen alldeles fullsmockad. Därav allt buller.

Icke desto mindre hade vi skoj. Stilarna är väldigt olika. Man kan utöva denna sport på så många olika sätt. Någon smyger försiktigt fram till strecket, (man får inte kliva över för då blir det övertramp och ett F i protokollet) puttar iväg bollen så nära mitten man kan komma.

Livligt gestikulerande

Livligt gestikulerande

Någon slänger lite nonchalant iväg bollen och håller tummarna. Vissa av oss måste tänka lite på ryggen och anpassa stilen efter det.
Sedan har vi dom som går in för spelet rejält. Det blev en kraftmätning mellan Eva och Birgitta. Det var nog mellan dessa giganter som det blev lite dragkamp om segern. Birgitta segrade med några futtiga poäng, tror jag.

Nä nu dj--

Nä nu dj–

Jag fick lite känning i nacken pga allt stirrande på resultattavlan, som jag inte begrep så mycket av. Men jag lärde mig detta med F. Se ovan.

Vi pallrade oss vidare till Scandic hotell rest. för att få vår välförtjänta lön för mödan. Vi fastnade alla för en rödbetsrätt och började slicka oss om munnen.

Äntligen mat

Äntligen mat

Vi vill beställa!
Vi vill ha!

Nähä sa servitrisen, den rättan var tyvärr slut. Nu fick vi börja från början. Så småningom blev det bra även på matfronten.

Vi diskuterade mycket om kommande program. Nu först gäller det julavlutningen och resan till Korså Bruk. En gemensam buss som avgår från Tiskens parkering är på tapeten. Då måste vi vara minst 15 stycken och vi kan få bussen för 200,-/person. Så fundera noga.

Till våren har vi spikat den 10 mars som en självklar dag. Då har vi alla namnsdag. Ada. Många andra id’eer bollades fram och tillbaka och det blir säkert jättebra.

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Återblick. Bokmärk permalänken.